dinsdag 10 augustus 2010

Devon, Engeland

... daar gingen we dit jaar naar toe op vakantie. Ga je mee een kijkje nemen? Denk je een temperatuur in van tussen de 20 en 25 graden, af en toe wat wolken en een lekker zonnetje (op twee dagen van de drie weken na). 
... is where we went on holiday, want to come and have a look too? Imagine a temperature between about 20 and 25 degrees, some clouds and a lovely warm sun (except for two out of three weeks). 
We staken over bij Duinkerken. 
We crossed the channel at Duncerque
Zuid-Engeland is bezaaid met schapen. The South of England is full of sheep.
De eerste twee weken verbleven we in een stacaravan op het terrein van de voroste boerderij. Onze caravan was tussen de groene die je op de foto ziet en het witte woonhuis, achter de bomen. Er was een groot grasveld met een reuzetrampoline en een voetbal goal. Heerlijk spelen! Zelfs de ouders waren regelmatig op de trampoline te vinden en hadden er zelfs spierpijn van, waaarom hebben kinderen dat nou nooit? 
The first two weeks we stayed in a caravan on a farm. Ours was between the green one you see on the picture and the white farmhouse, behind the trees. There was a huge garden with a trampoline and football goal. Even the parents you could find on the trampoline regularly, we even had our muscles aging, why do kids never have that problem?
De boerderij was nog in bedrijf en we waren van harte welkom om bij het melken te komen kijken. Dat had ik als boeren kleindochter wel vaker gezien, maar mijn kinderen keken hun ogen uit! 
We were welcome to come and watch the milking, we even were invited in the milking pit! As a farmers granddaughter I have seen it before, but the kids never had. That was very interesting and great fun!
Dat was het voor nu, we kijken een andere dag verder, er is nog zoveel te vertellen en te laten zien! 
That is it for now, more on another day, I have so much to tell and show!

5 opmerkingen:

Miranda zei

Mooie foto's! Heerlijk toch zo een trampoline, ook hier wordt deze dagelijks gebruikt....was in de States een stuk minder. Daar was het vaak te heet en o zo vochtig in de zomermaanden die zo ongeveer van april tot oktober was, ok in onze ogen dan....

Anoniem zei

Wat ziet het er gezellig uit. Ik ben altijd een beetje bang voor Engeland als vakantieland, omdat het er zoveel regent. Maar als ik dit zie, wordt het toch wel aantrekkelijk! Fijne vakantie nog, maar dat zal wel lukken als ik het zo zie.
Groeten Jeanet

Mama Monique zei

Wow! Wat een prachtige omgeving! Alleen daarom zou je al een mega vakantie hebben ;o)

anneke zei

dat ziet er goed uit! welkom terug.

groetjes

Margeeth zei

Geweldig, die foto van de jongens op de boerderij.
Ook schommelen is trouwens iets dat kinderen veel beter kunnen dan hun ouders, ik merkte laatst dat ik misselijk werd op de schommel....