dinsdag 6 juli 2010

Nieuwe woonkamer (MMHM19)

Wat een stilte hè, maar de weken worden goed gevuld met van alles en nog wat. Herinner je je deze foto nog? Dat was dus geen stof maar behang. Want o, wat gaat dat lekker, je behang met oud rolmes en snijmat precies op maat maken!
Was I very silent? With it being the last week before summer break it was just awfully busy. Remember this picture? This was not fabric but wallpaper. We are redecorating! Those are the perfect tools for wallpapering, did you know?
Mijn ouders leven nog en zijn in goede gezondheid. Dat is iets om dankbaar voor te zijn! Vorige week hebben ze bij ons gelogeerd. Mijn vader en ik hebben samen de woonkamer van een nieuw behangetje voorzien, wit met een zilver streepje. Dat was wel nodig na 9 jaar, het beige behang was behoorlijk vergeeld. Ik heb foto's van voor en na, dus kijk zelf maar! Het waren warme dagen. Het behang dat we kochten was vlies behang. Daarbij moet je de muren insmeren met lijm en niet het behang. Dat werkte lekker, maar door de warmte moest er regelmatig toch bij gesmeerd worden! In ruim een dag zag de woonkamer er weer heel fris uit. De rest van de week had ik nodig om bij te komen (o wat een spierpijn! Vooral in mijn bovenbenen), en de boel weer in te richten. Geen kast de kamer terug in voor hij afgestoft en uitgestoft is. Dat geldt ook voor de boeken. DH heeft het druk met gaatjes boren, lampen, schilderijen en klok weer terughangen. Er moet ook nog gewerkt worden!
Verder komt er over een maandje of twee een nieuwe computerkast! We kijken er nu al naar uit!


Last week my parents came. I am very happy they are both in good health and able to come, stay (they don't live around the corner) and help out! My father and I have been giving our living room a new wall paper. This was badly needed after 9 years! 
We had crème, which became more yellow over the years, now it is white with a tiny silver stripe. It took me the whole week to recover (oh my muscles), dust and rearrange furniture and books! A new cupboard for our PC is coming within 2 more month!
Ik hoop snel(ler) weer terug te zijn!
I hope to be back soon(er)!

6 opmerkingen:

Simone de Klerk zei

Wat leuk, je kamer met je vader te behangen! En vooral wat knap, in die enorme warmte.
Zal wel een heerlijk gevoel zijn.

Marielle zei

Het is erg mooi geworden. Wat leuk dat je ouders komen logeren!

Kris zei

You have been busy! So cool that your parents came to help too. I hope you enjoy your summer holidays.

Tracey zei

Lovely wallpaper. I hope Lucas enjoyed his birthday. (My son was born on the same day.)

Sandra zei

Het ziet er weer heerlijk fris uit, moet ook gebeuren en het is ook weer fijn als het gedaan is. Succes met andere zomerklussen en geniet van je vrije tijd :0)

anneke zei

lekker dat de klus weer geklaard is; het resultaat mag er zijn! heerlijk zo'n frisse kamer.

groetjes