woensdag 30 juni 2010

Bijna vakantie

Het is druk hier...  
It is busy here...
Wij zijn helemaal klaar voor de vakantie. Ik kocht nieuw speelgoed voor alle drie samen. De jongens mopperden allebei eerst dat het stom was en te moeilijk, David huilde zelfs van teleurstelling, maar inmiddels zijn ze om.
We are ready for 6 or 7 weeks summer holidays. The weather is great since this week and for the holidays I bought. Both the boys had second thoughts at first, David even cried from disappointment that this was in the parcel, but now they love it!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk he, die wave-boarden! Bij mij zijn de jongens er inmiddels zo goed in. Heel leuk om te zien. Lijkt me ook heerlijk als je dat kunt (ik wilde het maar niet meer proberen...)
Groeten Jeanet

Yvonne aka sommeke zei

Fijne vakantie Jantine!

Anoniem zei

Erg leuk, maar heb je geen knie, pols en elleboogbeschermers gekocht?

anneke zei

bij ons is het wave-board langzamerhand alweer naar achteren aan het schuiven in de garage...
na aanvankelijk enthousiasme viel het juist tegen en zien we hem wat minder. maar hebben jullie dan vrijdag ook vakantie??

groetjes

Jantine zei

Jazeker hebben we beschermers, met skeeleren dragen ze ze ook trouw. Op een of andere manier is het er bij dit ding nog niet ingeslepen, ook slordigheid van mijn kant hoor.
En ja, wij hebben vrijdag lekker vakantie!

Sandra zei

Mooi je nieuwe behang! Geniet van de vakantie :0)

Hubertine zei

Oefenen en ...zoef..... weg zijn ze! Kinderen hebben dat zo snel onder de knie! Heb jij het al geprobeerd ;-) ? Fijne vakantie!

Mama Monique zei

Oei oei oei... wil je een abonnement op de eerste hulp? ;o)

Wens je graag een fijne vakantie toe Jantine. Geniet van elkaar!