dinsdag 27 januari 2009

Weer iets af!

Het is geen quilt, maar wel van stof, dus het telt vast voor de "wedstrijd'. Vorige week vrijdag heb ik eindelijk de laatste hand geslagen aan een badjas voor Lucas. Gemaakt van polar fleece, verrukkelijk zacht. De stof had ik al sinds februari 2008 in huis, ik ben het in november gaan knippen en nu eindelijk af! Niet gek, zo'n stok achter de deur ;-). Het was even wachten tot hij thuis was om te poseren en dat deed hij met een ernstig gezicht.
Nu we het toch over Lucas hebben. Het gaat zo goed op zijn nieuwe school! Hij leest ineens een stuk sneller (van AVI5 naar AVI 8) en hij groeit! Niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte. De enige broek die hij zonder riem aan kon, zat ineens te strak. Hij is nu weer het mooie slanke jongetje dat hij was, in plaats van het magere jongetje! Voor mij ook een teken dat hij goed in zijn vel zit, hij heeft weer energie over om te groeien! We krijgen ook aan alle kanten te horen dat hij er zo veel ontspannener uit ziet. Wat wil je als ouders dan nog meer?
Ik ga nog een badjas naaien, Esther wacht met smart!

This is my second finish this month! A very nice and soft bathrobe, made from Polar fleece. I bought the fabric last February, started cutting in November and last Friday it was finally finished! I had to wait until he was home from school for this picture.
He changed schools this summer, is going to a special school with much smaller groups/classes and he is doing just fine! He is growing again and we here from everyone he is looking much more relaxed!
Off to sew the next bathrobe, Esther wants one too!

5 opmerkingen:

Margit zei

Wat fijn om te lezen dat het met Lucas zo goed gaat.

Sandra zei

Wat een mooie badjes, stoer zo met die kraag omhoog LOL Super dat Lucas beter in zijn vel zit, dat zijn goeie berichten!

Linda Robertus zei

Mooie badjas! En goed om te horen dat Lucas zo lekker in zijn vel zit. Dat moet een hele opluchting voor jullie zijn!
Groetjes uit Brisbane,
Linda

Yvonne aka sommeke zei

Wat een leuk ernstig kopje!
Mooie badjas!

Suzanne zei

Wat knap dat jij zelf een badjas kunt maken! Hij ziet er erg leuk uit. Ik heb ooit eens geprobeerd een broek voor mezelf te maken. Toen bleek dat ik twee linkerpijpen had gemaakt, ben ik snel gestopt.

Bedankt voor de leuke reactie op mijn web-log!