woensdag 26 november 2008

Vorderingen


Tussen de bedrijven door ben ik afgelopen weken heerlijk bezig geweest met het ontwerpen en naaien van mijn versie van Butterfly garden. Hier op mijn ontwerp wand een deel van de quilt. Als je op de foto klikt zie je het nog dichterbij. Ik kreeg niet het geheel in één keer op de foto, zo groot is mijn naaikamer niet. Patchwork blokken borduren? Ik dacht het niet, die patch ik gewoon ;-). Nou ja, gewoon, het was hier en daar wel klein, sommige driehoekjes zijn niet groter dan een halve inch, dus ongeveer 1,2 cm.
Een aantal vlinders om te borduren kun je niet beter bewaren dan in een tas met vlinders! Dus Kris, je ziet, hij wordt gebruikt! Wat al die kleine witte dingetjes zijn die je ziet? Nou, dat zijn kleine stickertjes om te merken welk lapje waar moet komen... De blokken nummer ik per rij en kolom, dus 1.1, 1.2 etc. en de lapjes b,o,l,r, zodat ik weet wat ik waar moet naaien als ik het mee naar beneden neem!

I have made some progress on my Butterfly garden! Click on the picture to see it bigger! My sewing room is not big enough to get the whole design wall on one picture ;-). I am not going to stitch real patchwork blocks, I patched them and yes, some pieces were about half an inch! Blocks with butterflies to stitch wouldn't find a better place then an butterfly bag to be kept in (Thanks again Kris!)
Wonder what those tiny white rectangles are? Those are tiny stickers I use to mark my blocks!

5 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Oooh dat ziet er al mooi uit! En zo snel...

Debby zei

Het ziet er mooi uit! Je gebruikt ook mooie stoffen. De link van je vorige bericht is ook erg leuk, heb hem gelijk bij mijn favorieten gezet.

Groetjes Debby
www.quiltstyle.blogspot.com

Wilma zei

dat ziet er goed uit Jantine!!

Oh jij hebt ook de red dilicious bom!!

Kris zei

Wow! Your butterfly garden quilt is gorgeous. Nice work! (I love Leanne Beasley's designs!)

Sandra zei

Het wordt prachtig, ik heb sommige blokjes al staan bewonderen. Leuke stofjes ook ;0)