maandag 6 oktober 2008

Scharenhangertje en playmobil
Mijn scissor fob (scharenhangertje) is af! Lang leve het world wide web! Na wat rond zoeken een prima beschrijving gevonden, het geheel in elkaar gezet en opgestuurd naar Amerika! Het geheel was wel erg klein geworden. Even onthouden voor de volgende keer dus.
We hebben een tweede auto moeten kopen omdat BJ van baan is veranderd. Bij de auto kregen we er een van chocola cadeau. Dat is smullen geblazen. .
Zaterdag gingen we naar de Playmobil tentoonstelling in Hoorn. Een prachtig stadje, waar het buiten het museum om ook goed toeven was. De tentoonstelling zelf liet oude en nieuwe Playmobil zien. Er was een film met de Playmobil poppetjes als spelers, een doorzichtige pop waar je kon raden hoeveel er in zaten, een quiz en een machine waar Playmobil muisjes in werden gemaakt. Ze kwamen er warm uit en je mocht er een paar mee naar huis nemen. Maar het allerleukste was al die Playmobil waar je mee kon spelen! Dat hielden ze wel een tijdje vol ;-).

I finished the scissor fob! Long live the world wide web. It is a scharenhangertje in Dutch ;-) I don't like that word as much as scissor fob...
We had to buy a second car because of DH new job. We got one in chocolate too.
We went to a Playmobil exhibition. The kids loved it. There was a machine that made little mouse too. Best of all? All the playmobil to play with.

Geen opmerkingen: