woensdag 2 juli 2008

"Mislukt" feestje

Vandaag vierden we eindelijk Esthers verjaardag. Het eerste plan was de bouwspeeltuin in Rotterdam-Zuid, maar dat was wegens verwachte drukte al afgeblazen. Dus bedachten de moeders wat anders... (ze vierde het samen met een vriendinnetje) zwemmen. 9 meiden van 10 en 11 jaar doe je bijna geen groter plezier... Natuurlijk eerst geinformeerd welk zwembad hoe lang open was. Dat maakte nog al uit.
Dus daar gingen we... Eerst bij Anita cadeautjes geven en broodjes knakworst eten. En dan op naar het zwembad in Zoetermeer. Het zwembad ging om twee uur open en we waren er om kwart over twee. Het binnenbad bleek al vol en voor het buitenbad stond een enorme rij. De lucht begon al te betrekken, dus dat durfden we niet aan. Afgetaaid naar Delft, naar Kerkpolder. Daar waren we om kwart voor drie. Bleek het vrij zwemmen maar tot kwart over drie te zijn, dus dat was het ook niet.
Uiteindelijk zijn we naar ons huis gereden en hebben we hier spelletjes gedaan en buiten gespeeld. Het was gezellig, maar ik vond het wel sneu voor de dames. Ze hebben het met opgeheven hoofd gedragen!
En nu ben ik mijn frustraties hopelijk kwijt en kan ik lekker slapen...
Welterusten!

Geen opmerkingen: